З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

вівторок, 28 серпня 2012 р.

Прочитав – передай наступному!

Декілька днів залишилося до найвідповідальнішого періоду життя бібліотеки – масової видачі підручників. Кожному студенту  підготуємо і видамо комплект необхідних у навчанні видань! Ми вдячні студентам, які вчасно повертають книжки, адже ці підручники вже чекає попередній курс! А тим боржникам, хто ще не здав – наголошуємо: у вас є тиждень щоб без черги повернути борг, несіть!
 Всі комплекти навчальної літератури будуть видані згідно графіка, який ви зможете  скоро побачити тут, на блозі, а також біля деканатів та  читальної зали бібліотеки.   При отриманні підручників ви повинні мати з собою  ручку та пакет. Чекаємо на вас!

2 коментарі:

  1. как накажете должника? Ругаться будете?

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо за запитання! Якщо ви маєте на руках нездані книги, то цим ви наказуєте не бібліотекарів, а своїх колег - студентів на рік менших від вас. Адже, якщо ви не здали комплект літератури, то ми не маємо що видати наступному курсу. Ви можете самі опинитися в такому положенні, якщо ваші попередники не здадуть підручники. І опиняються в цій ситуації саме боржники :-).

    ВідповістиВидалити

Залиште свій коментар!