З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

понеділок, 17 вересня 2012 р.

For international students

Серед великої кількості категорій користувачів, яких обслуговує бібліотека ВДНЗУ «УМСА», особливої уваги потребують студенти-іноземці. Робота з ними вимагає від працівників відділу обслуговування багато уваги, терпіння і часу. З чималими зусиллями дається цим студентам, а особливо – з англомовною формою навчання, засвоєння навичок роботи з навчальною та науковою літературою. Їм завжди готові прийти на допомогу, надати кваліфіковану консультацію, зорієнтуватися з вибором необхідної літератури  співробітники бібліотеки:
-Марченко Любов Володимирівна, бібліотекар 1 категорії, яка опікується студентами англомовної форми навчання,(Marchenko Lyubov, librarian 1 category, which takes care of students learning English) та
-Безноса Світлана Петрівна, бібліотекар 2 категорії, яка працює з російськомовними студентами-іноземцями (Beznosa Svitlana, librarian 2 categories, which works with Russian-speaking foreign students). Це освічені, привітні, стримані та ввічливі, з великим досвідом практичної бібліотечної роботи співробітники, які завжди готові надати необхідну допомогу і першокурснику, і випускнику. Шановні студенти-іноземці, звертайтеся з консультаціями до ваших бібліотекарів. Двері читальних залів та абонементів бібліотеки завжди гостинно відчинені для вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!