З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

пʼятницю, 13 грудня 2013 р.

Книжкові виставки



У читальній залі почала діяти пізнавальна й актуальна на сьогоднішній день виставка «Діагноз – ігроманія». Книги і статті, представлені на виставці, доводять, що ця хвороба людства страшніша за чуму, бо за своєю руйнівною силою психічного здоров’я людини прирівнюється до наркоманії та алкоголізму.
Радимо звернути увагу на книги «Подсевшие на игру», «Одержимые», «Ты и компьютер. Экран и наши дети», в яких з позицій православ’я розглядаються проблеми, пов'язані з пристрастю до азартних ігор (ігри в казино, ігрові автомати, карти та комп'ютерні ігри) та як їх позбутися.



Творчість Марка Вовчка позначена високим гуманізмом і справжньою народністю. Як художник - реаліст, вона проникає в глибини соціального побуту й психології народу, втілюючи свої спостереження в майстерній художній формі.
 Чудові твори Марка Вовчка з народного побуту знайшли гарячий відгук у сучасників - вони викликали сльози і пристрасні суперечки, їх вітали передові люди суспільства й лаяли консерватори. Та незабутні художні образи письменниці пройшли крізь десятиріччя складних і величних історичних подій і зберегли свою чарівну принадність до наших днів.
         Бажаючих познайомитися з життям та творчістю Марка Вовчка, запрошуємо переглянути на науковому абонементі книжкову виставку, приурочену до 180- річчя від дня її народження.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!