З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

вівторок, 14 жовтня 2014 р.

Подарунки для Краматорська



На блозі бібліотеки  було оголошено акцію «Не залишимо в біді друзів», де ми закликали  в зв'язку з трагічними подіями у Донецькій обл., усіх небайдужих принести книжки та іграшки для Дитячої центральної бібліотеки  міста Краматорськ.
 До акції  долучилася вся академія!  Подарунки  для дітей  несли студенти,  представники деканатів,  кафедр, бібліотекарі.

  Ми не чекали аж такого відгуку і дуже вдячні всім, хто  зробив свій вклад у  цю справу! Як написали вражені краматорчани на своїй сторінці у Facebook: «Впевнені, саме у таких вчинках виражається наша ЄДНІСТЬ - єдність народу, нації. Коли люди на одному кінці країни думають про проблеми дітей на іншому».

Окрему подяку хочемо висловити компанії  "Нова пошта", яка безкоштовно перевезла з Полтави до Краматорська величезні посилки з дарунками.

Подарунки  прибули до дитячої бібліотеки Краматорська



1 коментар:

  1. Дорогі друзі!
    Ми ще раз хочемо подякувати всіх працівників та студентів Української медичної стоматологічної академії за ту величезну кількість подарунків, які Ви надіслали для нас!
    З того часу вже пройшло трохи більше трьох місяців, але дивлячись, як наші читачі-малюки не нарадуються цим чудовим іграшкам, іграм та книжкам, нам хочеться ще раз подякувати Вам за Ваше душевне тепло!
    Ось так тепер живуть у нас Ваші подарунки!
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1529510563992604.1073741858.1525216007755393&type=1
    Сподіваємося, що частинка тієї радості й захвату від них, які отримують у бібліотеці наші маленькі читачі, поселиться й у Ваших серцях. Ще раз низький Вам уклін за добру справу!

    До речі, частиною Ваших подарунків ми поділилися з дітьми з міського Центру допомоги вимушеним переселенцям, яким опікується наша бібліотека. Надихнуті Вашим вчинком, ми й самі організували благодійну акцію підтримки переселенців "Відкрий серце - подаруй любов!"

    ВідповістиВидалити

Залиште свій коментар!