З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

понеділок, 19 січня 2015 р.

Подяка із Краматорська

  Восени минулого року, за ініціативи бібліотеки,  в академії було оголошено акцію  "Не залишимо в біді друзів". Ми закликали  в зв'язку з трагічними подіями у Донецькій обл., усіх небайдужих принести книжки та іграшки для Дитячої центральної бібліотеки  міста Краматорськ.  До акції долучилася вся академія!  Подарунки  для дітей  несли студенти,  представники деканатів,  кафедр, бібліотекарі.
   Минуло  більше  трьох місяців, а краматорчани  продовжують дякувати  академії:  показують на своїй сторінці в фейсбуці  наші подарунки в руках щасливих дітей






та надсилають нам вдячні листи:
 "Ми ще раз хочемо подякувати всім працівникам та студентам Української медичної стоматологічної академії за ту величезну кількість подарунків, які Ви надіслали для нас! Наші читачі-малюки не нарадуються цим чудовим іграшкам, іграм та книжкам, нам хочеться ще раз подякувати Вам за Ваше душевне тепло! Сподіваємося, що частинка тієї радості й захвату від них, які отримують у бібліотеці наші маленькі читачі, поселиться й у Ваших серцях. Ще раз низький Вам уклін за добру справу! До речі, частиною Ваших подарунків ми поділилися з дітьми з міського Центру допомоги вимушеним переселенцям, яким опікується наша бібліотека. Надихнуті Вашим вчинком, ми й самі організували благодійну акцію підтримки переселенців "Відкрий серце - подаруй любов!"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!