З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

пʼятницю, 3 квітня 2015 р.

Можливості бібліотеки академії в задоволенні інформаційних потреб лікарів

1, 2, 3 квітня, за ініціативою факультету післядипломної підготовки, бібліотекою академії для лікарів-інтернів було проведено бібліомедійне заняття «Можливості бібліотеки академії в задоволенні інформаційних потреб лікарів». 

 Цього разу з електронними ресурсами бібліотеки ознайомилися та навчилися практично їх застосовувати лікарі-інтерни за фахом: «Загальна практика – сімейна медицина», «Акушерство і гінекологія», «Хірургія», «Неонатологія», «Дерматовенерологія», «Інфекційні хвороби», «Неврологія», «Пульмонологія та фтизіатрія», «Педіатрія», «Психіатрія». 


Слухачі дізналися про можливості міжбібліотечного абонементу (МБА) та сервісну послугу електронної доставки документів (ЕДД), навчилися користуватися віртуальною довідкою та електронним каталогом, вести пошук „матеріалів для завантаження” на академічному сайті та в електронній базі повнотекстових документів, яку сформовано бібліотекою, звернули увагу на цифрову періодику та на забезпеченість періодичними виданнями нашої бібліотеки тощо.

 Для лікарів-інтернів було організовано великий перегляд нових надходжень літератури та перегляд медичних журналів, які передплачено бібліотекою у 2014 році. На завершення заходу відвідувачам було запропоновано огляд виставки «Руками створена краса».


Співпраця бібліотеки та факультету післядипломної підготовки лікарів в організації подібних заходів дає позитивний результат у формуванні інформаційної культури лікарів та створює умови для стимулювання їх професійного зростання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!