вівторок, 7 квітня 2015 р.

«От фермы до тарелки – сделать продукты питания безопасными!»



         7 квітня – Всесвітній день здоров’я. Це свято було засновано на честь створення Всесвітньої організації охорони здоров’я. З’явившись у 1948 році, ця організація об’єднала у своїх рядах представників 191 держави світу.

Глобальною ідеєю створення організації є пропаганда здорового способу життя і боротьба з поширенням різних захворювань. Щороку для офіційних заходів, присвячених дню здоров’я, обирається окрема тема. Цьогорічна тема: «Безпека їжі». 


До вашої уваги у центральній читальній залі виставка «Мистецтво бути здоровим», на якій представлено добірку книг з фізіології та гігієни продуктів харчування, культури харчування людини, а також видання про основи працездатності людини. За наявності весняного авітамінозу та зниженні імунітету, поради з виставки  «Мистецтво бути здоровим» стануть доречними для кожного!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!