З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

середу, 9 вересня 2015 р.

Волонтерство об’єднує!



У першу неділю вересня, в духовній і культурній столиці України, у нашому рідному місті Полтава, вперше стартував біговий «Полтава Нова Пошта напівмарафон». Таку чудову можливість насолодитися бігом по чистих, зелених вулицях міста надали організатори та учасники забігу. 

Не залишилися осторонь такого спортивно-громадського заходу і працівники бібліотеки ВДНЗУ „УМСА”. 


Бібліотекар читальної зали Гурцева Оксана виступила координатором групи волонтерів, залучивши  до волонтерської діяльності і групу студентів-медиків нашої академії. Відповідальна зона – пункти харчування учасників марафону. 

Таким чином, саме завдяки своїй активній громадській позиції співробітники бібліотеки спонукають наших студентів до самоорганізації, ініціативності, не тільки у навчально-виховному процесі, але й у повсякденному житті.



2 коментарі:

  1. Такий напівмарафон у Полтаві був дебютний, але організатори пообіцяли, що він стане щорічним. Наступного року у першу неділю вересня ми запрошуємо всіх приєднатися до нашої команди всіх небайдужих, до спорту і здорового способу життя, людей. Хотілося б, щоб працівники і студенти нашого рідного вишу стали не лише волонтерами, а й активними учасниками забігу! Всім успіхів на роботі і досягнень у спорті!

    ВідповістиВидалити

Залиште свій коментар!