З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

четвер, 9 червня 2016 р.

Рекомендуємо для читання: з Україною в серці

Український народ пройшов довгий і тернистий шлях боротьби за свободу і незалежність своєї Батьківщини. І сьогодні доля нашої  держави, кожної української родини вирішується на Сході, у пекельному вогні АТО, що триває на окупованих територіях Луганщини та Донеччини більше двох років. Погляди і думки українців прикуті до подій, що там відбуваються. Найбільше, чого хочеться – правди, якою б гіркою та жорстокою вона не була.  

               
     Книги, які пропонуємо Вам для прочитання – літописи мужності, героїзму, стійкості, незламності та надзвичайної людяності справжніх патріотів України – героїв Майдану, Революції Гідності, воїнів АТО. На сторінках цих книг Ви з перших вуст дізнаєтеся про що вони  думали і як жили, чим керувалися, приймаючи часто доленосні рішення і заради чого ризикували своїм життям.
      Це чесні книги про війну, якої ніхто не хотів, і котра, як відомо, ще  нікого не зробила кращим. Та все ж серед крові, вогню і заліза люди залишаються людьми. Сьогодні саме вони, – учасники та очевидці подій пишуть нову історію України. Ми мусимо знати, цінувати і берегти своїх героїв та свою історію.

Літературно-художні твори можна переглянути у читальній залі. А ще – обов’язково придбати для своєї особистої бібліотеки у книгарнях.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!