З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

понеділок, 19 вересня 2016 р.

Привітай бібліотеку зі святом!


Із приємністю повідомляємо, що з 20 вересня, до Всеукраїнського дня бібліотек, на блозі бібліотеки та в соціальних мережах на сторінках книгозбірні УМСА відкрита дошка привітань, побажань та зауважень.
Це сторінка, де будуть відображені привітання, побажання чи зауваження для академічної бібліотеки, які залишать всі охочі (бібліотекарі, читачі, партнери, друзі) тут, або на наших сторінках  в соціальних мережах (FB і VK), а  також надішлють поштою на biblioteka@umsa.edu.ua.


1 коментар:

  1. Ольга Боровик19 вересня 2016 р. о 13:05

    Шановні читачі! Шановні бібліотекарі!
    У прекрасну пору року приходить до нас загальнонародне свято – Всеукраїнський день бібліотек. Це час, коли шелестить листопадом осінь і снує в лузі мереживо Бабиного літа, а червоні жоржини пломеніють над землею, немов дарують весь свій жар любові користувачам бібліотек та їхнім господиням. Це час врожаю, коли земля всі свої дари віддає людям. Це свято Віри, Надії, Любові, що дає нам віру в звершення наших планів, надію на краще майбутнє і любов до всього земного й особливо до наших читачів.
    Сьогодні бібліотека ВДНЗУ «УМСА» має багато шансів вийти на новий етап розвитку. Зараз реалізовуються чудові амбітні проекти, завдяки яким книгозбірня поповнює свої ресурси, оновлює свою техніку, поліпшує свій матеріально-технічний стан. Ми маємо професійний потенціал та обнадійливі перспективи від нашої адміністрації. Маємо надію, що все разом буде сприяти тому, щоб наша бібліотека розвивалася, працювала на більш високому якісному професійному рівні із упровадженням новітніх технологій, оскільки сучасний користувач вимагає від нас того.
    Напередодні цього святкового дня хочу подякувати всім своїм колегам за їх самовіддану і кропітку працю, майстерність, душевну красу та людяність й побажати всім миру і світлої долі, запалу, енергії, творчого вогнику, щедрого серця та людської поваги!

    ВідповістиВидалити

Залиште свій коментар!