З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

середу, 21 грудня 2016 р.

"Криниця" вітає учасників спартакіади


20 грудня в святковому залі зібралися поціновувачі спортивних змагань, щоб отримати свої нагороди та поринути у світ музики й поетичного слова.
Вже стало доброю традицією вітати учасників Спартакіади співробітників ВДНЗУ „УМСА, тож і цього року гарний настрій усім присутнім дарував народний аматорський хор „Криниця”, який підготував для своїх шанувальників чимало приємних сюрпризів.


Виступ був хвилюючим і для самих криничан, адже колектив  дебютував у нових сценічних костюмах, що були придбані за сприяння адміністрації ВДНЗУ „УМСА”. Соковитий колорит орнаментальних елементів вишиваних сорочок, різнобарв’я плахт, що гармонійно поєдналися, тим самим підкреслюючи їх вишуканість та красу.

Змінився склад учасників, новим художнім керівником народного хору стала Дронова Оксана Анатоліївна – чудовий організатор, досвідчений спеціаліст, вимогливий і принциповий керівник. До колективу також приєднався талановитий концертмейстер – Носенко Євгеній Іванович.  Сьогодні народний хор „Криниця” під керівництвом  Оксани Анатоліївни та Євгенія Івановича працює над новим репертуаром, над якістю звучання хорових партій, удосконаленням вокальних даних хористів та солістів.


У виконанні народного аматорського хору „Криниця” прозвучала українська народна щедрівка в обробці О.О. Стадника „За вікном чорна хмара в’ється” та українська народна пісня „Їхали козаченьки”.
…За вікном кружляла снігова пороша, а на душі у кожного було тепло і затишно, адже яскраво-незабутнє видовище, проникливе виконання української пісні залишило в серцях гостей свята неповторне враження та велике естетичне задоволення від причетності до невичерпних витоків фольклорного мистецтва.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!