З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

четвер, 6 квітня 2017 р.

Сашко Обрій у бібліотеці «УМСА»



5.04.2017 бібліотекою ВДНЗУ «УМСА»  академічній громаді було презентовано творчість молодого працівника атомної електростанції родом із Южноукраїнська – Олександра Кучеренка, який пише вірші в незвичній формі під псевдонімом Сашко Обрій.


Завдяки бібліотечному проекту «Українські акценти», започаткованому Обласною бібліотекою для юнацтва імені Олеся Гончара, за підтримки Управління культури Полтавської облдержадміністрації вперше ми маємо можливість познайомитися із  Сашком та його творіннями в нашому місті. Більше того, за ініціативою студентства, за підтримки адміністрації медичного факультету №1, участі кафедри медичної біології та згоди самого автора – презентація книги Сашка Обрія «І.Де.Я.» відбулася в нашій академії. 


Незабутні миттєвості спілкування з автором – відверті, щирі, немов і не було – промовця, аудиторії – все злилося гармонійно воєдино:  натхнення, хвилювання, захоплення. Відкритий, відвертий, креативний Олександр Кучеренко просто заворожив присутніх своєю особистістю, творчістю: він читав свої вірші душею, розмовляв немов із кожним окремо, йому неможливо не повірити і, дійсно, Обрію нема його таланту. 



Вірші з нової збірки «І.Де.Я.» читали також студентки 4 курсу медичного факультету Олександра Боришкевич, Ольга Ковтун та працівники бібліотеки Світлана Безноса і Тетяна Резутіна. 









Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!