З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

понеділок, 2 жовтня 2017 р.

Нас єднають книги

28 вересня в академії відбулося святкування Всеукраїнського дня бібліотек. Цього року, під гаслом «Нас єднають книги», бібліотекарі вишу з 10.00 до 14.00 ділилися з читачами своїми вподобаннями, творчими доробками, емоціями, відкривали потаємні куточки власної душі на бібліотечному майданчику у холі адмінкорпусу ВДНЗУ «УМСА».


Виставка творчих робіт бібліотекарів, на якій були представлені виконані в різноманітних техніках твори, розкрила мистецькі таланти співробітників академічної книгозбірні. Дивлячись на представлені витвори, згадуєш слова Максима Рильського: «У щастя людського два рівних є крила – троянд і виноград, красиве і корисне».

Фантазія креативних бібліотекарів знайшла своє втілення в інсталяції за склом «Книжкові ліліпути», яка містила міні-книжки з особистих колекцій читачів та працівників бібліотеки й слугувала на заході своєрідним айстопером (eye stopper): відвідувачі охоче розглядали нестандартні книжкові видання, фотографувалися на фоні інсталяцїї та заряджалися позитивними емоціями, що панували того дня на першому поверсі адмінкорпусу.


Продовжив дух творчого піднесення літературно-музичний балаганчик, у якому брав участь народний аматорський колектив працівників академії «Криниця», бібліотекарі і студенти читали відверті, щирі поетичні твори, написані співробітниками бібліотеки та декламували улюблені вірші. 




Ця незвична мистецька імпреза до Всеукраїнського дня бібліотек була покликана долучити до прекрасного усіх, хто зберіг у душі іскру творчості, співпереживання, естетичної радості й захоплення, хто відчуває внутрішнє тепло від спілкування з книгою!

Тож вітаємо всіх зі спільним святом – Всеукраїнським днем бібліотек! Особлива дяка тим, хто завжди нам допомагає в організації подібних заходів – це Центр управління освітньо-виховною та гуманітарною роботою з молоддю на чолі із проректором Похильком В.І.; студентам зі студентського профкому та парламенту, нашим рідним небайдужим читачам: Боришкевич Олександрі, Коськіну Георгію, Розмовенку Глібу, Харіву Михайлу, Шумику Кирилу – мед. фак. №1, Токару Владу, Дондику Денису – стом. фак., Матвієнко Анастасії, Галенко Вікторії – мед. фак. №2.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!