З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

середу, 19 жовтня 2016 р.

Бібліотека - твоя територія!

«Бібліотека – твоя територія» – під таким гаслом із 17 жовтня розпочалися Дні відкритих дверей бібліотеки для першокурсників, які триватимуть майже три тижні для медичних факультетів №1, №2 та стоматологічного факультету. 








Більше 700 студентів (54 групи) відвідають заняття з бібліотечної  грамотності, на якому дізнаються про можливості бібліотечних абонементів (навчальний, науковий), про універсальність центральної читальної зали та наповненість електронних читальних зал; навчаться користуватися електронним та паперовими каталогами, ознайомляться із друкованою продукцією бібліотеки, зазирнуть у віртуальний бібліотечний світ, переглянуть підручники й посібники, що представлені на перегляді «Якісна освіта – вимога XXI сторіччя».





         Щоб уявлення про академічну бібліотеку у першокурсників було повним та вичерпним, бібліотечними працівниками підготовлено бліц-бесіди «Еволюція носіїв і накопичувачів інформації», «Волонтерство заради миру», експрес-огляд «Страхування в Україні: нова історія і сучасний стан», бесіду-роздум «Чи самотні ми у Всесвіті», презентацію першого розділу віртуального путівника «Сторінки академічної біографії в книжкових виданнях. Видатні особистості  медакадемії I періоду: 1921-1931 – Ю. Гофунг, М.Фабрикант, В.Воробйов» та презентацію факсимільного видання оригіналу рукопису «Остромирове Євангеліє» – до 960-річчя з початку написання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!