З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

понеділок, 20 березня 2017 р.

Щасливий сторітелінг


         20 березня – день, коли відзначається Міжнародний день щастя та Всесвітній день сторітелінгу.

Сторітелінг – це англійське слово, що означає спосіб передання інформації через розповідання історій. Сторітелінг використовують, щоб розважити, залучити або переконати співрозмовника (аудиторію). Сюжет будується таким чином, щоб зацікавити слухача, заволодіти його уявою, мотивувати на вчинок, домогтися максимально високих результатів, та змусити повірити в краще; щоб за позитивним прикладом героя розповіді розв’язати певну проблему чи внутрішній конфлікт.




Об’єднавши ці дві чудові події, бібліотекою та практичним психологом академії Тетяною Климач було проведено просвітницький захід з елементами тренінгу «Щасливий сторітелінг».



Студенти дізналися: про історію походження сторітелінгу, його структуру та можливості використання в різних сферах людської діяльності; про коефіцієнт  Валового Національного Щастя, Міжнародний індекс щастя та про країни, які за цима показниками є найщасливішими.


На практичних заняттях з елементами тренінгу студенти були об’єднані у групи, в яких склали свій щасливий сторітелінг та захистили його. Також було проведено анкетування «Чи щасливий ти?», за яким було визначено, що більшість учасників заходу «майже щасливі» та 80% опитуваних відзначили: «Якби мене більше цінили, то я б відчував себе найщасливішим».







Цього дня присутнім також було презентовано відео-бліц «Сторітерапія від ВДНЗУ «УМСА» – «Лікуємо щастям», створений бібліотекою, студентським парламентом, відділом ТЗН академії та який за декілька днів можна буде переглянути на нашому блозі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!