З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

четвер, 1 червня 2017 р.

Родом із дитинства


Щороку, в перший день літа вшановують різноманітні традиції, пов’язані із сімейними цінностями. За пропозицією Генеральної Асамблеї ООН із 2012 року відзначають Всесвітній день батьків, а з 1950 року – Міжнародний день захисту дітей.

         Батьки і діти – це різні вікові групи. Зазвичай діти люблять своїх батьків, а батьки люблять дітей. Хоча батьки і діти прагнуть бути близькими один із одним, іноді їм нелегко спілкуватися. Навіть у тих сім’ях, в яких спілкування щире і відверте, певних тем деколи цілком уникають. Чому? Що заважає доброму обміну думками? Як стати успішними батьками та товаришем для своєї дитини і мати упевненість, що дитина буде прислухатись до ваших порад та зауважень?


         Якщо у вас виникли проблеми в сім’ї, або ви хочете поповнити та вдосконалити свої знання з сімейної педагогіки та психології, пропонуємо звернутися до книжково-ілюстративної виставки «Від родини йде життя людини», що діє в центральній читальній залі бібліотеки. На виставці представлені науково-популярні, художні твори видатних педагогів, психологів, педіатрів.


         Тож вітаємо наших читачів із прекрасними святами добра та одвічної надії! Нехай діти всього світу ростуть здоровими та радісними й прославляють свою родину і рідний край!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!