З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

понеділок, 3 грудня 2012 р.

Дати


Гарне здоров’я – це почуття найвищого блаженства, що дозволяє людині говорити: «Я живу – і це чудово»! Але останніми роками аналіз показників, що характеризують стан здоров’я молоді, виявляє вкрай несприятливу тенденцію. Поки ти молодий і у тебе здорове тіло, цей дар потребує розумного поводження з ним. Втратити його легко, а повернути неможливо. Люди кажуть: «Є каяття та нема вороття». Небезпек для здоров’я безліч, але епідемія ВІЛ/СНІДу має найбільш руйнівну силу, бо ця хвороба невиліковна.
Запрошуємо переглянути виставку у читальній залі бібліотеки до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом «СНІД – знати, щоб жити».



Ми досить часто чуємо – всі хвороби від нервів. В цьому є чимала доля істини, адже життя сучасної людини складається з суцільних стресових ситуацій, емоційних і психологічних переживань, які накопичуються і в результаті викликають нервове виснаження. Кожна людина, яка зіткнувся з невротичним станом звертається до фахівця – невролога.
Дивно, але те, що День невролога відмічають 1 грудня, маловідомо навіть серед лікарів-неврологів. Від всієї душі ми вітаємо з професійним святом медиків, які обрали своєю професійною діяльністю одну з найскладніших наук медицини і запрошуємо переглянути у читальній залі бібліотеки виставку «О, нерви, нерви, нерви…».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!