З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

середу, 2 жовтня 2013 р.

Бібліотечний флешмоб «Читання – ось найкраще навчання»



30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек – свято всіх громадян, рівних у праві на користування бібліотеками, їх ресурсами та послугами, – свято, метою якого є підвищення ролі книги у суспільному та культурному житті, привертання уваги широкої громадськості до проблем і потреб бібліотек.
Кожного року бібліотека нашої академії проводить різноманітні заходи, акції на підтримку читання, пропагування книги. Цього разу, на перерві, після другої пари, за участю студентів першого курсу медичного факультету № 1, членів студентського профкому, працівників бібліотеки був проведений великий, масштабний за кількістю учасників (близько 250 чоловік) та охопленою територією бібліотечний флешмо́б «Читання – ось найкраще навчання». 
Учасники флешмобу можуть взяти відео- і фото-матеріали заходу у читальній залі, роб. столи  перших чотирьох комп'ютерів, папка "Флешмоб".



А з 9.30 до 13.30 ми запросили своїх читачів відвідати перегляд нових надходжень літератури з трансляцією фільмів про історію та сьогодення нашої бібліотеки, який був організований у холі адмінкорпусу академії.

         Учасники нашого  флешмоба «Читання – ось найкраще навчання» своїми діями пропагували книгу та заохочували всіх перехожих до читання.

4 коментарі:

Залиште свій коментар!