З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

понеділок, 25 листопада 2013 р.

І знову – «День кафедри»



 Проводячи «Дні кафедри», інформаційно-бібліографічний відділ намагається сприяти навчально-методичній та науковій роботі професорсько-викладацького складу академії.
21 листопада працівники інформаційно-бібліографічного відділу: О.О. Подрезенко - завідуюча відділом, В.М. Крипак - бібліограф І категорії були запрошені на кафедру хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії з пластичною та реконструктивною хірургією голови та шиї завідувачем кафедри доктором мед. наук Аветіковим Давидом Соломоновичем, де продемонстрували презентацію про можливості пошуку в електронному каталозі, правила бібліографічного опису та складання бібліографічних списків літератури, проінформували про нові надходження літератури, роботу електронної читальної зали, ознайомили з блогом бібліотеки. Бібліотекар І категорії Л.В.  Вєтреннікова запросила відвідати науковий абонемент.
Ми щиро вдячні завідуючому кафедрою за організацію заходу, колективу кафедри за зацікавленість, та сподіваємось, що наша інформація стане у пригоді у вашій роботі.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!