З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

середу, 5 листопада 2014 р.

З сонцем на столі

Сьогодні, в рамках конкурсного проекту,  відбулася презентація виставки "З сонцем на столі". ЇЇ автор -  Марія Латишко. Вона вразила всіх  оформленням, розповіддю, цікавістю  теми. Адже мова йшла про   веганів, вегетаріанство,  методики харчування, шляхи  до створення ідеального суспільства. Ми дізналися  багато вражаючих фактів. полюбувались дарами природи , а в кінці презентації   ще й кожен з присутніх отримав яблуко!



5 коментарів:

  1. Спасибі конкурсантці за вибрану тему, яку вона розкрила на мою думку в повному обсязі, цікаво і змістовно. Я навіть не замислювалася, що приносячи собі задоволення ми робимо боляче іншим. Цікаво, Маріє, як вплинула на Вас ця виставка, і чі щось зміниться у вашому відношенні до стилю життя.

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже сподобалася виставка оформленням заголовку, цікавою розповіддю, багатимм, яскравим, несподіваним матеріалом (мішечки), доріжкою до виставки, гостинцем. Щиро дякую, подальших успіхів!

    ВідповістиВидалити
  3. Виставка-сподобалась! Тема дуже цікава! Бажаю перемоги в конкурсному змаганні!

    ВідповістиВидалити
  4. Машуня, ты умничка! Желаю только победы!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую всім! Рада, що виставка вам сподобалась! Тему захисту тварин та споживання тваринних продуктів я пережила. Мій стиль життя змінився давно, коли я вперше декілька років тому переглянула фільм про звірства людей по відношенню до тварин. М'яса, наприклад, я споживала дуже мало, тепер перестала їсти його взагалі. І почуваю себе прекрасно! В серпні взяла з вулиці кошеня. Можна сказати, врятувала від голоду та смерті. Виставку робила не для себе, а для всіх, щоб ми нарешті зрозуміли, що ми на планеті займаємо сусідні місця з тваринами. І нам ніхто не давав права над ними знущатися. Ми - найслабкіший та найхворобливіший вид. Мені теж цікаво, чи хтось із нас погляне правді у вічі і зрозуміє нарешті свій гріх? Чи ми продовжимо їсти своїх друзів та будемо обмотуватися їхнім хутром з голови до ніг? Чи все ж таки будемо споживати те, що дає нам природа, без вбивств? Ще раз всім дякую!

    ВідповістиВидалити

Залиште свій коментар!