З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

понеділок, 13 квітня 2015 р.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!


Великдень! Сама назва вказує на те, що це не звичайний, а Великий день. Величне свято, яке символізує перемогу над силами темряви і зла, уособлює примирення і прощення. Воно нагадує нам про любов і милосердя, страждання і біль, одвічні людські цінності. Воскресіння Ісуса Христа дає нам змогу перемогти духовну смерть і жити новим повнокровним життям.

         А яке воно, повнокровне життя християнина? Що значить віра в житті людини? Чого ж шукає в житті душа жива? Відповіді на ці та подібні питання ви знайдете у виданнях, які представлені на виставці у центральній читальній залі бібліотеки «Чого шукає в житті душа жива?». Добірку книг, журналів, ікон надала для виставки з власної бібліотеки Тетяна Юхимівна Оснач (бібліотекар читальної зали). 
Воскресіння Господнє в усі часи давало людям наснагу вірити,  любити, прощати. Тож хай торжествує в наших душах любов і мир! А за словами Святого Івана Золотоустого: «Сталося хороше – благословляй Бога і хороше залишиться. Сталося погане – благословляй Бога і погане припиниться. Слава Богу за все!»




Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!