З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

четвер, 7 травня 2015 р.

Якщо гора не іде до Магомета, то Магомет іде до гори



За ініціативою студентського профкому 6 травня для студентів, які проживають у гуртожитках №1 та №2 вперше в історії бібліотеки академії відбулася виїзна акція «Поверни заборговану книгу до бібліотеки». 




З 17 до 20 години працівники бібліотеки разом з активістами студпрофкому на базі читальної зали гуртожитку №2 прийняли 480 книжок у 67 задоволених студентів.






І хоча такий захід додав зайвого клопоту працівникам бібліотеки, проте вони конкретною справою вкотре довели, що завжди раді йти назустріч своїм читачам-користувачам.


«Була приємно здивована цією акцією! Такої можливості в історії академії не пам’ятають навіть студенти 6 курсу!», – говорить студентка 4 курсу Пащенко Владислава.
До слова долучилася студентка 5 курсу Черкащенко Вікторія: «Дуже вдячна студентському профкому та робітникам бібліотеки за надану можливість зручно та легко, не виходячи з гуртожитку здати книги»


Знайомимося ближче, наші помічники:

Василій та Віталій (студенти IV курсу медфакультету)
Василій: «Я завжди хотів приділяти більше часу відвідуванню бібліотеки, але не кожного разу видається така можливість, саме через це я приймаю активну участь у житті академії разом з бібліотекою»
Віталій: «Книги у житті студента відіграють важливу роль, саме тому я вирішив співпрацювати з бібліотекою УМСА на благо студентів і академії»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!