З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

пʼятницю, 5 червня 2015 р.

Бібліотеки нового формату

Як відомо, наші читачі  можуть  прийти до бібліотеки  о 8.00 і  вийти  о 20.00 ,  в цей час  безкоштовно користуватися літературою,  працювати з комп'ютерами, брати книги на абонементах. Доступність бібліотеки  сприймається як належне. В світі ж  відкриваються бібліотеки, де за задоволення   посидіти в тиші і почитати треба платити. Нещодавно  в Києві відкрилася приватна бібліотека  bOtaN. 





Відвідувачам пропонують читати  у кріслах і гамаках. Всередині пахне кавою. Відвідування бібліотеки платне — 30 грн/год. Річний абонемент коштує 1400 грн. Головною метою організатори називають забезпечення тиші і створення комфортних умов для роботи.

5 коментарів:

  1. Зробимо що-небудь комфортне для студентів-читачів академії?!

    ВідповістиВидалити
  2. Наприклад, гамак чи диванчик з запашною кавою!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Давайте! Зробимо біля каталогів куточок з диванчиком і вай-фаєм , поставимо поличку для буккросингу і дозволимо приходити зі своїм котом!

      Видалити
  3. Не хочу диван, хочу крісло-гойдалку! Не хочу котів, бо я прийду з попугаєм і коти його зїдять! А щодо кави згодна! За чий рахунок?

    ВідповістиВидалити
  4. Біля каталогів вай-фай є, візочок є- у читальній залі для буккросінгу, не вистачає котів з попугаями і народ не може визначитись на чому лежати і хто за це платити буде, як подадуть книгу з кавою, ох і переборливі читачі!!!!

    ВідповістиВидалити

Залиште свій коментар!