З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

пʼятницю, 22 квітня 2016 р.

His Majesty English


Президентом України Петром Порошенком 2016 рік оголошено Роком англійської мови в Україні. Підтримуючи рішення Глави держави, до Міжнародного дня англійської мови у ВДНЗУ «УМСА» організовано просвітницький захід «His Majesty English», який тривав із 10 до 14 години 21 квітня у холі адмінкорпусу.


«Літературний вернісаж» улаштували організатори дійства – академічна бібліотека. Маючи у своєму фонді більше 15 тисяч примірників англійською мовою, на огляд громаді було представлено до 300 книг: атласи, словники, довідники; навчальна та художня література; періодичні видання; книги, видані викладачами УМСА; гордість нашої бібліотеки – старовинні видання англійською мовою і книги, подаровані україно-американським благодійним фондом Sabre-Svitlo Foundation та професорами американських університетів під патронатом Степана Ладижинського.

 «Віртуально подорожувала» розділами перегляду разом із глядачами бібліограф Наталія Кузьміна та вдало дебютувала у ролі ведучої бібліотекар Оксана Гурцева.


Для присутніх на заході англомовних іноземних студентів послідовний переклад англійською мовою здійснювала начальник відділу з міжнародних зв’язків – Ірина Василівна Шкурупій.
Цього дня лунали пісні англійською у виконанні студентів Володимира Попова, Дмитра Климчука, Анни Семеренко, Оксани Алексеєнко.


Активну участь і підтримку у святі надали деканат факультету підготовки іноземних студентів на чолі з Лілією Володимирівною Бурею. Зворушливу промову виголосив англійською студент VI курсу медичного факультету з Нігерії Бамбідуро Ідову Олагоре.


 Його звернення до викладачів академії та вітальні слова на честь 95-річчя ВДНЗУ «УМСА» вразили слухачів.



Окремі слова вдячності нашим помічникам – студентам стоматологічного і медичного факультету: Губанову Владиславу, Полякову Дмитру, Токару Владиславу, Саркісяну Артему, Дондику Денису. 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!