З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

середу, 15 лютого 2017 р.

Дари безцінні!


У Міжнародний день дарування книг, 14 лютого, за підтримки та участі студентського профкому і студентського парламенту, в бібліотеці тривала акція «Подаруй книгу бібліотеці Академії».


Факт надходження дарів у бібліотеку – це показник її престижу і місця в житті академії. Тому, працівники книгозбірні із хвилюванням та надією з 9 години ранку чекали на дарувальників у центральній читальній залі. Та вже за годину стало зрозуміло, що традиції меценатства живуть і донині у стінах нашої академії. Ректор, проректор, завідувачі кафедр, викладачі, студенти, співробітники вишу взяли активну участь в Акції. (список див. тут) 


Того дня до фонду бібліотеки надійшло 240 книг та 48 журналів. Ми безмежно вдячні всім, хто не залишився байдужим і долучився до ініціативи подарувати книги бібліотеці академії.  Ім'я кожного мецената  війшло в історію бібліотеки ВДНЗУ «УМСА»! (фото тут)


В усі роки існування бібліотеки академії, вагомим поповненням її фондів були подаровані користувачами з приватних бібліотек книги, як уже читані, так і зовсім нові. Деякі з них були представлені на перегляді літератури «Книги з добрих рук», що діяв під час Акції у центральній читальній залі.

На урочистому заході «Дари безцінні: книги, подаровані читачами» були озвучені унікальні факти з історії книгозбірні медичної академії, про які мало хто знає і які було знайдено в результаті ретельного пошуку та аналізу подарункової літератури, що надходила до фонду бібліотеки протягом років. А також усі присутні насолодилися гумором від команди КВК стоматологічного факультету.

Той, хто подарував книги бібліотеці академії – дійсно зробив доброчинний вчинок. І хоча наша бібліотека приймає книги в дарунок у будь-який день і час, ця Акція є дуже важливою, бо вона сприяє підвищенню престижу книги, є надійним джерелом поповнення бібліотечного фонду без залучення джерел фінансування.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!