З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

середу, 29 березня 2017 р.

Поет завітав до бібліотеки

Щоб вчитись – мусимо читати.
Є книги, Інтернет ОГО.
При цьому необхідно знати –
ЩО нам читати і КОГО!
Олександр Сиченко



Книга завжди була, є і буде найкращим подарунком, особливо приємно коли  дарувальником є сам автор. До бібліотеки академії завітав син видатного українського письменника Володимира Малика, лауреат премії І.П. Котляревського Олександр Сиченко. Лікар за фахом, наразі – заступник головного лікаря Лубенської центральної міської клінічної лікарні Олександр Володимирович подарував книгозбірні чудові поетичні збірки „Римовані думки” та „Думки і видумки”. В автора – це переважно чотиривірші. Серйозні й не дуже, іронічні, сатиричні, неодноразово наповнені  філософським змістом.

Особливо цікавою для користувачів стане книга упорядкована Олександром Володимировичем „Воспоминания провинциального хирурга Сергея Тимофеева”. Як зауважує в короткій передмові Сергій Олександрович „это воспоминания маленького, затерявшегося в житейском море человека”, однак перед нами постає образ людини неординарної, талановитої, глибоко моральної. Саме завдяки кропіткій роботі Олександра Сиченка, який  переписуючи речення за реченням із майже зітлілих сторінок машинопису,  відтворив текст і сьогодні кожен читач зможе сам оцінити магнетизм цього твору.


Відтепер, завітавши до бібліотеки академії, шанувальники поетичного слова мають можливість насолодитися  чудовими творами та доторкнутися до подій давноминулих, але цікавих для сучасників та нащадків. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!