З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

середу, 26 квітня 2017 р.

Книги, що читає увесь світ


23 квітня 190 країн світу відзначили Всесвітній день книги й авторського права. Щоб засвідчити свою повагу до Книги й з метою залучення молоді до читання, 25 квітня у холі адмінкорпусу академії бібліотекою ВДНЗУ «УМСА» та Полтавською обласною бібліотекою для юнацтва імені Олеся Гончара  було організовано справжню книжкову феєрію.


Великий перегляд художньої літератури «Книги, що читає увесь світ», на якому було представлено більше 300 примірників,  супроводжувався буктрейлерами (відеопродукція бібліотеки Гончара),  мультимедійною презентацією від бібліотеки УМСА про 28 неперевершених книжкових шедеврів світової літератури, бібліографічними оглядами та  виступами бібліотекарів.


Студенти, переодягнені в костюми літературних персонажів, своїм зовнішнім виглядом пропагували художню книгу та читання.
Відвідувачі мали можливість не тільки переглянути книги, почути корисну для себе інформацію, а й поспілкуватися з літературними героями, яких зображали студенти, сфотографуватися з ними або із будь-якою книгою, представленою на перегляді.



Захід відбувся за підтримки Центру управління освітньо-виховною та гуманітарною роботою з молоддю та за участі кафедри іноземних мов з латинською мовою та медичною термінологією, кафедри українознавства та гуманітарної підготовки.
Окрема подяка звукорежисеру заходу Дондику Денису – студенту 2 курсу стоматологічного факультету,  хлопцям та дівчатам зі студентського профкому.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!