З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

вівторок, 14 листопада 2017 р.

Мистецтва обрії безкраї

Українська пісня… має так багато мистецьких вартостей, що їх
 не можливо перелічити. Це мистецтво глибоко народне тому,
що з нього безпосередньо промовляє до нас своєрідна чиста
душа українського народу. Гарна ця душа. Таке саме і її мистецтво.
З. Неєдли, чеський учений і громадський діяч.

«Мистецтва обрії безкраї» так називався міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв, який відбувся 11 листопада 2017 року у Палаці дозвілля «Листопад» і в якому приймали участь колективи Полтавської області та м. Полтави з різних видів музичного жанру.


Знову лунали прекрасні звуки хорового співу, голосні овації, вітання з перемогою, побажання успіхів та натхнення.
Народний аматорський хор «Криниця» співробітників ВДНЗУ «УМСА» під керівництвом Дронової О.А. стали лауреатами І ступеня в номінації «Вокальне мистецтво», у жанрі «Народний вокал» та отримали сертифікат для участі у міжнародному телевізійному фестивалі-конкурсі «Зоряний бриз», який відбудеться у м. Кітен, Болгарія.

Колектив народного аматорського хору «Криниця» висловлює вдячність своєму керівнику і наставнику – Дроновій О.А., яка при створенні нової концертної програми, вибираючи ту чи іншу пісню, обов’язково враховує професійно-технічні можливості колективу.



Окрема подяка керівництву ВДНЗУ «УМСА» та її організаторам за можливість прийняти участь у міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв.

Шановні «Криничани»! Прийміть найщиріші вітання. Нехай ваша творчість і надалі не знає кордонів, лине від серця до серця та єднає нас в ім’я  щасливого  майбутнього України.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!