З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

четвер, 15 лютого 2018 р.

Свято книги!

14 лютого у стінах бібліотеки академії відбулася Акція до Міжнародного дня дарування книг «Подаруй бібліотеці книгу»


Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day) – одне з наймолодших свят у календарі, яке об’єднує всіх, хто дарує книги, прищеплюючи, таким чином, любов до читання. Популярним стало спонсорство, дарування книг до фонду бібліотеки ВДНЗУ «УМСА» викладачами, співробітниками, студентами академії. Дарують книги не лише з власних книгозбірень, а й придбані нові видання як українських, так і світових авторів.


Наші дарувальники поповнили фонд бібліотеки на 200 приміників, це –  твори художньої літератури, галузеві та періодичні видання. Відвідувачі бібліотеки зможуть переглянути їх на полицях виставки, організованої за підсумками Акції, яка діятиме у березні на науковому абонементі.

Ми вдячні всім за безцінні дарунки та добру справу, бо впевнені – подарована література стане відчутним джерелом поповнення бібліотечного фонду, надасть неоціненну допомогу для забезпечення навчально-виховного процесу, сприятиме позитивному відпочинку.

Відчуття справжнього свята надала організована Центром управління освітньо-виховною та гуманітарною роботою з молоддю до цієї події в центральній читальній залі виставка живопису «Гарний настрій» випускниці
Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка, архітектора – Оксани Хохлової. Виставка діятиме до кінця місяця. Тож запрошуємо до перегляду!

Нагадуємо, що передати в дарунок книгу бібліотеці академії можна не тільки у святковий Міжнародний день дарування книг, а й у будь-який час.
Сподіваємось на подальшу співпрацю!

Не викинь книгу на смітник!
Її віддай в бібліотеку,
Бо книга скарб, у ній для тебе
Думок і висловів квітник.
У ній поета віршів море,
Кохання, радість, смуток, біль.
А ще незвідані простори
Письменник відкриває в ній.
Тож дурно книгу не змарнуй
Бібліотеці подаруй!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!