З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

середу, 11 квітня 2018 р.

РЕПОЗИТАРІЮ ВДНЗУ "УМСА" – 6 МІСЯЦІВ!


Із дня створення eaUMSA електронного архіву – репозитарію ВДНЗУ "УМСА" пройшло півроку! За цей, на перший погляд, невеликий проміжок часу було проведено великий обсяг робіт з оптимізації та наповнення ресурсу. І ось, натепер у репозитарії представлено 7000 матеріалів, які були оперативно надіслані депозиторами задля опрацювання модераторами та адміністратором електронного архіву. Саме завдяки ефективній співпраці вдалося досягти таких вагомих результатів. Колектив бібліотеки академії вітає усіх депозиторів вишу та дякує за проведену роботу. Адже якість матеріалів, що надходять на розгляд є не менш важливою, аніж їх кількість.
Для модераторів та адміністратора, які відповідальні за наповнення репозитарію є важливою думка депозиторів щодо зручності користування функціоналом даного ресурсу. Можливо, у процесі роботи виникають пропозиції чи побажання щодо покращення цього функціоналу? Щоб відповісти на ці запитання, пропонуємо заповнити анкету.
Дякуємо за те, що ви з нами, дякуємо за вашу роботу і за ваше розуміння! Співробітники бібліотеки завжди готові надати консультативну допомогу по роботі з репозитарієм ВДНЗУ "УМСА" (каб. № 222, 2 поверх морфологічного корпусу; електронна адреса: repositoryumsa@gmail.com).



Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!