З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

четвер, 7 червня 2018 р.

Репозитарій. Підсумки за 2017-2018 н.р.


Шановні депозитори та користувачі репозитарію Вищого державного навчального закладу України
"Українська медична стоматологічна академія"!

На кінець 2017-2018 навчального року завдяки вашим зусиллям до репозитарію було додано майже 8000 матеріалів! Оскільки це відкритий архів електронних документів – матеріалами, які розміщені в ньому   можуть користуватися люди з усього світу.
На червень 2018 року завдяки сервісу Google Analytics можемо зауважити, що репозитарієм цікавляться користувачі з багатьох країн світу:

 

(not set – користувачі, місцезнаходження яких, система Google Analytics не може визначити)

Однією з головних умов репозитарію є викладення матеріалів у розпізнаних файлах формату PDF. Завдяки чому стала можливою індексація робіт у системі Google Scholar, що позитивно вплинуло на h-індекс науковців академії.
У кінці 2017 року модератори репозитарію провели дослідження, метою якого було визначення часу індексації матеріалу з електронного архіву та додавання його у Google Scholar профіль науковця. Результат можемо побачити у наведеній таблиці:


Потрібно відмітити старання кафедр, що доклали великих зусиль для наповнення репозитарію ВДНЗУ «УМСА». Дякуємо вам за вашу роботу!


Нагадуємо, що матеріали до репозитарію можна надсилати протягом календарного року!
Модератори завжди готові відповісти на ваші запитання! Надсилайте їх за адресою: repositoryumsa@gmail.com або чекаємо на вас у каб. № 222 (2 поверх морфокорпусу).


Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!