З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

пʼятницю, 14 вересня 2018 р.

Масова видача підручників


Триває масова видача підручників, яка, до речі, є  унікальним явищем: у жодній з полтавських бібліотек немає такого організованого масштабного дійства із взаємодії студентів та бібліотеки.
Ми в захваті від усіх наших читачів! Але деяких особливо хочеться відмітити. Наприклад, 9 група 2H (стоматологи з нормативним терміном навчання): дружні, організовані, допомагають один одному. Або  3 група 4 курсу медичного факультету, староста - Бєляєв  Ігор.   Подивіться на фото, які вони щасливі!




А ці  підбірки книг чекають на боржників 4 стом. Ми їм бажаємо бути більш організованими і відповідальними ;-) 



4 коментарі:

  1. Масова видача підручників, до речі, є зовсім не унікальним явищем: більшість полтавських бібліотек давно вже використовують цю форму обслуговування першокурсників ))))

    ВідповістиВидалити
  2. Наприклад?)) З фото будь ласка!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ви справді думаєте, що масова видача літератури - то є лище ваша прерогатива? не чудіть...
      Бібліотеки українських вишів (і не тільки полтавських) ще з середини минулого століття використовують таку форму роботи. Які вам потрібні фото? Загугліть і буде вам щастя....))

      Видалити
    2. Ольга Боровик25 вересня 2018 р. о 11:51

      Уважно перечитайте перший пост, акцент зроблено на масовості студентів ( а не ... на нашому ноу хау) і повірте якби ви завітали до нашої бібліотеки, ваші сумніви розвіялися б...Ми радіємо з того, що молоде покоління прагне справді читати, а наша місія всіляко сприяти цьому. А щодо фото, то хотілося побачити переповнені зали вашої бібліотеки!

      Видалити

Залиште свій коментар!