З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

вівторок, 2 жовтня 2018 р.

"Бібліотек@ - все тут, і ми тут!"



26-28 вересня на базі Центральної наукової бібліотеки ХНУ імені В.Н. Каразіна пройшла Міжнародна наукова конференція "Креативність класики: сучасна бібліотека очима молодих", у роботі якої взяли активну участь і співробітники бібліотеки "УМСА".

 Під час конференції були порушені важливі та актуальні питання щодо ролі бібліотек у оцифрованому світі; упровадження інноваційних видів бібліотечного сервісу; розробка автоматизованих електронних інформаційних ресурсів тощо. Особливістю організації конференції стала участь молоді в обговоренні розуміння ініціатив та перспектив у бібліотечній роботі. Учасники мали змогу покомунікувати та подискутувати з польськими колегами.



 Директор бібліотеки також завітала до оновленої Наукової бібліотеки Харківського національного медичного університету, де ознайомилися з сучасними медіакомплексами, новим навчальним центром зі світлими залами для самостійної підготовки студентів.
Варто зауважити, що конференція відбулася на високому організаційному та науковому рівні, обрана тема послугувала плідним підґрунтям для обміну думками та пропозиціями.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!