З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

понеділок, 29 жовтня 2018 р.

Золота соната

27 жовтня в палаці дозвілля "Листопад" відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв "Золота соната", який був присвячений Олександру Михайловичу Шумлянському (1748-1795)  – відомому анатому, гістологу, одному з основоположників мікроскопічної анатомії, уродженцю Полтавщини, який розробив проект перетворення госпітальних шкіл на медико-хірургічні училища.

У фестивалі взяла участь творча молодь, студенти-медики та працівники лікувальних установ, які змагалися у різних жанрах вокального, хореографічного та оригінального мистецтва.
Академію представляли  кращі колективи "УМСА", з-поміж них і народний аматорський хор "Криниця" (керівник – О. Дронова), який став лауреатом 1 ступеня в номінації "Вокальне мистецтво" (жанр "Народний вокал") та отримав Сертифікат для участі в Міжнародному фестивалі-конкурсі "Морський бриз".


Основним завданням та метою фестивалю є відродження, збереження та розвиток національних культур, знайомство з кращими солістами та ансамблями, встановлення творчих контактів між учасниками, обмін досвідом роботи.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!