З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

понеділок, 25 лютого 2019 р.

«Цикл лекцій з ендокринологїї»


Запрошуємо студентів, магістрів,  лікарів-інтернів скористатися новим
інтерактивним  навчальним  посібником

«Цикл лекцій з ендокринологїї»
Бобирьова Л.Є., Доценко В.І., Новіков В.М.,Бутович М.І.,
Ісаєва Н.Л. (2018 р.)

який з'явився у бібліотеці академії.

Його повну версію та інструкцію з користування можна завантажити   з мережевої папки "Матеріали для студентів", яка є на кожному читацькому комп'ютері у читальній залі. Онлайн-версія підручника  спрощена та знаходиться на цьому вебресурсі у розділі "Ресурси відкритого доступу" . 

У навчальному посібнику матеріал наведений  згідно з навчальною програмою з ендокринології для студентів вищих медичних навчальних закладів III- IV рівня акредитації, затверджених головним управлінням навчальними закладами і Центральним методичним кабінетом з вищої медичної освіти (Київ, 1998).
У навчальному посібнику висвітлені наступні розділи: загальна характеристика гормонів, механізми їх дії, захворювання гіпоталамо-гіпофізарної системи, щитоподібної залози, прищитоподібних і статевих залоз, а також наднирників. Досить повно висвітлений цукровий діабет та розділ по ожирінню. Наведений матеріал представлений з використанням анімаційних технологій, відеофільмів, схем, таблиць та малюнків, викладений на українській, російській та англійській мовах.
Видання передбачено для українських та іноземних студентів, магістрів і лікарів-інтернів медичних факультетів вищих навчальних закладів.

Із запитаннями  з приводу користування  чи завантаження підручника звертайтеся в кім. 102 («Електронна читальна зала», 1 поверх навчально-лабораторного корпусу).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!