З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

вівторок, 1 жовтня 2019 р.

Всеукраїнський день бібліотек


Всеукраїнський день бібліотек – 30 вересня – бібліотека УМСА відзначила разом з усією академічною громадою. Святково прибраний хол адмінкорпусу УМСА, де у південному крилі розташувалося бібліо-кафе в етнічному стилі: кава, чай, аромат лимону, плетені кошики, хлібниці, у яких… найцінніші нові книжкові видання англійською, українською, російською мовами, які нещодавно надійшли до фонду бібліотеки – все це пропонувалося продегустувати присутнім.




Айстопер виставкової експозиції – скринька з побажаннями «Візьми побажання з собою», в якій – приємна несподіванка: «Ти виграв приз». «Щасливчиками» стали троє студентів, які в подарунок від бібліотеки отримали, звісно – книгу!



У святковій феєрії взяли участь і знані українські видавництва «Нова книга» (м. Вінниця) та «Дивосвіт» (м. Полтава), які розгорнули виставку-продаж у північному крилі холу.



Члени студентського парламенту в годину читацького самоврядування «Бібліотека –  твоя територія» на чолі з Георгієм Коськіним, який виконував обов’язки директора бібліотеки мали змогу спробувати себе в ролі блогера бібліотеки (Щербакова Яся), головного бібліотекаря відділу обслуговування (Орел Руслан), кур’єра бібліотеки (Баляс Діана).


Ми вдячні адміністрації академії, яка, на чолі з ректором УМСА Жданом В.М. відвідала захід і проявила свою небайдужість до нагальних бібліотечних питань, зокрема, закупівлі нової навчальної та монографічної літератури до фонду книгозбірні.

Нам, як завжди, приємно було взаємодіяти зі студентським профкомом УМСА, який злагоджено й чітко взяв участь в організаційній роботі бібліо-кафе.

Приємно вразила зацікавленість та кількість відвідувачів заходу: професори, завідувачі кафедр, викладачі, студентські групи разом зі своїми кураторами…

Ми щиро вдячні усім, хто у Всеукраїнський день бібліотек та кожного дня проявляє свою повагу й любов до книги, до бібліотеки, до культури!




















Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!