З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

понеділок, 27 квітня 2020 р.

Бібліографи під час карантину – on-line!

Бібліографи працюють дистанційно та нагадують, що завжди до ваших
послуг.
Надаються онлайн довідки та консультації науковцям кафедр (у телефонному режимі та електронною поштою). Найактивнішою є співпраця з кафедрою внутрішніх хвороб №3. На запити науковців щодо публікації в міжнародних журналах бібліографами було запропоновано долучитися до вебінару.
Введення описів до Електронного каталогу можливе і вдома. Програма Irbis – мобільна, що дозволяє наповнювати новими описами статей ЕК бібліотеки.


Ведеться робота з таблицею «Бібліометричні профілі науковців УМСА» (вносимо зміни в цей ресурс, додаємо профілі науковців, за допомогою служби підтримки редагуємо сторінку автора в наукометричній базі Scopus).


Дистанційно працює репозитарій УМСА. Кожного дня надходять нові матеріали, які проходять рецензування та розміщуються в репозитарії.
Натепер у репозитарії – 11960 робіт (з 1.04.2020 додано 143 матеріали). Ведеться редагування репозитарію, працюємо над удосконаленням структури електронного архіву.


Проводимо моніторинг статистики, розміщуємо в соціальних мережах ТОП-репозитарію УМСА
Кожного дня готуємо Дайджест новин, інформуємо керівництво академії та всіх гостей бібліотечного вебресурсу з актуальними новинами медицини та освіти.

Шановні науковці, якщо у вас є запитання щодо роботи з бібліометричними профілями; пошуку літератури та будь-яке питання, з яким би ви звернулись до нас за звичайних робочих умов, ми обов’язково допоможемо дистанційно!
Звертайтесь у телефонному режимі, або за електронною адресою бібліотеки bibliotekaumsa@gmail.com
За довідками та консультаціями щодо реєстрації та розміщення матеріалів до репозитарію звертайтеся за електронною адресою: repositoryumsa@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!