З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

середу, 17 листопада 2021 р.

З Міжнародним днем студента!

17 листопада – Міжнародний день студента, День студента України. Це особливе й бажане свято: веселе, романтичне, яскраве. Хоча, насправді, історія свята зовсім не романтична.

Шановні здобувачі освіти! Обовʼязково відсвяткуйте свій день! За час студентства їх не так багато! Насолоджуйтеся миттю! А якщо ви вже не студент – не питання! Це ж найкращий привід зібратися разом із випускниками. Ви отримаєте величезне задоволення, коли будете пригадувати кумедні історії зі свого студентського життя. А на завершення свята проспівайте студентський гімн «Гаудеамус» (Gaudeamus) – у перекладі з латинської «Веселімось!». Бажаємо завжди не втрачати дух свободи і впевнено дивитися у завтрашній день!







Історія свята, проблеми сучасної молоді, тенденції розвитку світоглядних орієнтацій студентства, згідно з якими вони входять у самостійне життя висвітлено у книжково-ілюстративній виставці «Чудових вам студентських літ, яка презентувалася цього дня для здобувачів освіти ПДМУ в центральній читальній залі. Виставку відвідали студенти міжнародного факультету гр.№12 (II стом. ф-т), гр.№ 16 (II мед. ф-т №1), гр.№32 (IV мед. ф-т №1), гр.№37 (V стом. ф-т) за активної підтримки кафедри українознавства та гуманітарної підготовки.






На презентації виставки у Міжнародний день студента здобувачі освіти другого курсу (група 1) зі скороченим нормативним терміном навчання медичного факультету №2


Із Міжнародним днем студента!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!