З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

вівторок, 9 листопада 2021 р.

Оновлена читальна зала

9 листопада в університеті відбулася урочиста подія: відкрила двері для своїх користувачів центральна читальна зала бібліотеки ПДМУ – відремонтована, сучасна, світла, оновлена.

В урочистостях взяли участь: ректор Полтавського державного медичного університету, професор Вячеслав Ждан, який у своїй вітальній промові перед численними гостями зазначив незаперечну цінність діяльності університетської бібліотеки в задоволенні інформаційних потреб читачів; перший проректор з науково-педагогічної роботи, професор Валентин Дворник; проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор Валерій Похилько. З-поміж почесних гостей: Іван Петренко – голова Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України при Полтавській обласній державній адміністрації; Микола Клименко – член Правління Полтавської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану. Шановані учасники свята подарували книги, які беззаперечно стануть окрасою фонду бібліотеки ПДМУ.






Про послуги центральної читальної зали присутнім розповіла директорка бібліотеки Ольга Боровик.

Доповнила захід фото-експозиція «Подих часу», на якій представлені ретро-світлини – це кадри заходів, що відбувалися в читальній залі, інтер’єр тодішньої зали, читачі та співробітники бібліотеки минулих років.


Багато теплих слів і побажань було сказано на адресу керівництва університету, за підтримки якого відбулася реставрація центральної читальної зали книгозбірні ПДМУ.



Відтепер читальна зала працюватиме кожного дня з 8 години ранку до 20-ої години (крім неділі, і у суботу з 10.00 до 18.00) так, як і працювала ще з 1967 року, коли Харківський медичний стоматологічний інститут переїхав до Полтави і став Полтавським медичним стоматологічним інститутом.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!