З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

вівторок, 8 лютого 2022 р.

Гордість галузі: Писемський Григорій Федорович

У 2022 році бібліотека ПДМУ продовжує роботу над створенням віртуальних бюлетенів серії «Гідні визнання», присвячених видатним українським лікарям-науковцям. 

Черговий віртуальний бюлетень № 24 – «Гордість галузі», присвячений визначному вітчизняному вченому з Полтавщини, доктору медицини, професору, акушеру-гінекологу, заслуженому діячу науки УРСР – Григорію Федоровичу Писемському, якому 7 лютого медична громадськість нашої країни відзначила 160-річчя від дня народження.

Професора Писемського відрізняли неперевершена ерудиція, уміння накопичувати та аналізувати досвід, доброзичливе ставлення до пацієнтів, невтомність і працелюбність, чудова діагностика та техніка при проведенні акушерських та гінекологічних оперативних втручань. Винятково талановитий викладач, у блискучій та доступній формі він зажди міг глибоко зацікавити темою і залюбки передавав усім охочим свої знання та досвід. Жодне цікаве явище наукового чи клінічного характеру не було ним не помічено, жодна наукова робота не залишалась без уваги і без всебічного обговорення. Запрошуємо до перегляду.

1 коментар:

  1. Яка багата Полтавщина на видатних людей! Їх життя гарний приклад для наслідування!

    ВідповістиВидалити

Залиште свій коментар!