З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

вівторок, 27 вересня 2022 р.

Платформа медичних електронних книг Vilibri

Шановні користувачі!

Розпочала роботу платформа медичних електронних книг Vilibri
У спільному зверненні авторського колективу і видавництва «Нова книга» зазначено, що восени 2022 р. в Україні навчальний рік стартував в умовах війни. Ще один виклик всім нам. Знаємо, що багато студентів сьогодні проходять навчання дистанційно, і це ускладнює користування фондами бібліотек, які за останні роки були достойно наповнені спільними зусиллями фахівців бібліотек, авторів та видавництв.
Зараз кожен українець докладає зусиль на своєму фронті. Професори В. Г. Бардов та С. Т. Омельчук, які стали ініціаторами і меценатами безкоштовного доступу до книг, у співпраці з видавництвом «Нова книга» пропонують легальний доступ викладачам і студентам до таких навчальних видань:
Гігієна та екологія: підручник / за загальною редакцією члена-кореспондента НАМН України, професора В. Г. Бардова – Вінниця : Нова Книга, 2020
HygieneandEcology: textbook / за загальною редакцією члена-кореспондента НАМН України, професора В. Г. Бардова – Вінниця : Нова Книга, 2022


Ці підручники стали першими книгами, доступними на платформі Vilibri, і студенти українських вишів вже сьогодні можуть отримати доступ до них з будь-якого куточка світу.
Над створенням підручників працювали фахівці провідних гігієнічних кафедр НМУ ім. О.О. Богомольця, ХНМУ, ЛНМУ ім. Данила Галицького, ВНМУ ім. М.І. Пирогова, ДДМУ.
Підручники забезпечать вивчення дисципліни і успішне проходження студентами OSCE-2 і ліцензійного іспиту КРОК-2, оскільки містять нові дані, що увійшли до державних випускних випробувань.
Щоб скористатися ресурсом, перейдіть за посиланням
або відскануйте QR-код
Початок роботи на платформі Vilibri
1. Зареєструйтеся на сайті*. Форма реєстрації – у розділі Почати сеанс
2. Увійдіть у кабінет
3. Додайте у кошик потрібні видання з Головної сторінки сайту або з Каталогу
4. Отримайте книгу безкоштовно або за визначену плату
Реєстрація може зайняти певний час, стежте за повідомленнями від Vilibri у вашій пошті.
Тепер книга доступна для роботи. Вона буде зберігатися на віртуальній книжковій полиці – це розділ Власні книжки.
Як працювати з книгою?
1. Читати! Ви можете автоматично переходити на розділи у відповідності до змісту
2. Робити закладки
3. Робити нотатки
Ваші нотатки будуть доступні для друку та збереження у файл .pdf. Для цього ми передбачили розділ Мої нотатки у персональному кабінеті.
Паперові книги можна придбати на сайті видавництва «Нова книга»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!