З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

вівторок, 29 серпня 2023 р.

Ерготерапія

Завдяки Вікторії Донченко та Страшку Євгену бібліотека поповнила фонд електронних підручників для нового предмету - Ерготерапії.
Заходьте та реєструйтеся!



Фізична терапія - підручник призначений для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки «Фізична терапія» на 1-му медичному факультеті Карлового університету й Загальної факультетської лікарні у Празі (1-го МФ КУ і ЗФН у Празі).
Підручник практично орієнтований і призначений допомогти набути базових знань в галузі фізичної терапії студентам трьох курсів.
«Ерготерапія» – підручник, укладений для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки «Ерготерапія» на 1-му медичному факультеті Карлового університету.
Пропонований підручник є результатом діяльності колективу лікарів та ерготерапевтів, які забезпечують проведення теоретичного та практичного навчання з дисциплін спеціальності «Ерготерапія» на 1-му МФ КУ та ЗФЛ у Празі.
Підручники у перекладі українською мовою створено за фінансової підтримки Міністерствавнутрішніх справ Чеської Республіки в рамках проекту „MEDEVAC“, переклад та публікацію цих книг підтримує Європейський Союз за програмою Дім Європи - House of Europe, видання здійснено за підтримки Чеського центру в Києві.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!