З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

понеділок, 11 грудня 2023 р.

З історії рідного краю

Збірники наукових праць, представлені на ваш розсуд, є продовженням добрих прагнень і починань археологів, які працювали над утіленням ідеї випуску видань за підсумками своїх науково-дослідних робіт. Їх головною метою було привернення уваги науковців та громадськості України й Європи до пам’яток старовини. Автори публікацій наводять конкретну інформацію про місця проведення робіт, аналізують знайдені артефакти та подають власні роздуми і факти за підсумками розкопок та розвідок. Ці видання дають змогу почерпнути нову й ще незвідану інформацію про археологічні дослідження; повідомлення про польові здобутки різних експедицій, загонів та окремих фахівців утворюють мозаїку віднаходження старожитностей у нашій державі. Зокрема, дослідження Більського городища.

Пропоноване вашій увазі видання з серії випусків матеріалів «Зводу пам’яток історії та культури України: Полтавська область» ознайомлює нас із пам’ятками природи, археології, історії, архітектури та техніки Шишаччини.
Нещодавно ці видання поповнили фонд нашої книгозбірні. Тож запрошуємо всіх, хто цікавиться історією рідного краю на науковий абонемент нашої бібліотеки.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!