З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

четвер, 12 березня 2015 р.

Руками створена краса



Наша академія багата людьми, які хочуть і вміють творити  красу своїми руками, які прагнуть зробити бодай невеличкий куточок нашої України кращим  і  затишнішим. Їх вишукані і креативні витвори представлені на виставці декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва "Руками створена краса», 


яка розгорнута в читальній залі в рамках проведення Тижня української культури. Тут можна полюбуватися вишивками Оксани Гурцевої, вітражами Світлани Писанки, декупажем Ольги Боровик, малярством та кардмейкінгом Марії Латишко.


Особливої уваги заслуговують роботи лялькарки, Атестованого майстра Національної спілки майстрів народного мистецтва України Наталії Гвоздик. 



Вона представила велику колекцію ляльок, вбраних у народні костюми різних регіонів України. За цими виробами – роки пошукової етнографічної роботи, відточення майстерності і натхнення.



Закликаємо всіх небайдужих долучатися до багатої культурної спадщини нашого народу. А майстри, чиї роботи експонуються на виставці, готові  провести майстер-класи.

1 коментар:

  1. Є ляльок багато в мене:
    В Люди платтячко зелене,
    В Олі стрічки красивіші,
    В Юлі очі голубіші
    ......
    Та з усіх ляльок гарненьких
    Лиш одна для мене мила:
    ЇЇ з клаптиків стареньких
    Я із мамою пошила.

    ВідповістиВидалити

Залиште свій коментар!