З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

пʼятницю, 22 грудня 2017 р.

REVELATIO


 Нещодавно до бібліотеки надійшло унікальне документально-публіцистичне видання "Одкровення", присвячене 95-річчю Академії. 



Автор ідеї і керівник авторського колективу – ректор, заслужений лікар України, доктор медичних наук, професор Ждан Вячеслав Миколайович, автор літературного запису – член Національної Спілки журналістів України Польщикова Світлана Іванівна, фаховий редактор з латинської мови – кандидат педагогічних наук, доцент Бєляєва Олена Миколаївна. 





"Одкровення"– це своєрідні спогади про життя довжиною майже у століття, про благородну професію і безмежну любов до неї та до людей, про будні і свята, про радощі і печалі тих, хто обрав своєю місією порятунок людей…І щедро ділиться своїм досвідом з тими, хто прийде вслід за ними служити ЇЇ Величності – Медицині. Через призму життя відомих науковців, учених, лікарів на сторінках видання цікаві та унікальні випадки з професійної діяльності. 
Запрошуємо читачів до бібліотеки перегорнути сторінки славної історії Академії та доторкнутися до життєпису непересічних особистостей, які є носіями інтелектуального надбання нашого краю. 





Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!