З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

середу, 16 жовтня 2019 р.

Книги читальної зали



Клиническая электрокардиография. Франклин Циммерман

      Якщо вам потрібно оволодіти корисними для клінічної практики та водночас академічними прийомами інтерпретації електрокардіограм, то зверніть увагу на російський переклад 2-го видання книги Ф. Циммермана, що містить 200 електрокардіограм із діагнозами та коментарями.
Ця книга допоможе навчитися:
·        ставити не тільки діагнози, що трапляються часто, а й ті, що зустрічаються дуже рідко;
·        інтерпретувати порушення серцевого ритму;
·        розпізнавати локалізацію пошкоджень;
·        зіставляти дані ЕКГ з клінічною картиною захворювань.
Видання заслуговує на увагу не тільки студентів-медиків, воно допоможе інтернам, лікарям швидкої допомоги, сімейним лікарям та анастезіологам-реаніматологам в їх повсякденній праці.

ЕКГ у практиці. Джон Р. Хемптон та Девід Едлем

Також студентам, інтернам та широкому колу лікарів, які розпочинають свою практичну діяльність, та всім, хто має професійно вивчити електрокардіографію, стане в нагоді тримовна книга "ЕКГ у практиці" Джона Р. Хемптона та Девіда Едлема.
Цей посібник висвітлює особливості використання ЕКГ для діагностики та лікування пацієнтів із симптомами серцево-судинних захворювань. У ньому також враховані особливості діагностики хворих з імплантованими електрокардіостимуляторами та дефібриляторами.
Щоб догодити якомога більшій кількості читачів, Київське ВСВ "Медицина" видало книжку одночасно трьома мовами: українською, англійською та російською.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!