З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

пʼятницю, 19 червня 2020 р.

З Днем медика!

Сьогодні немає професії, про яку б так багато не говорили, як про лікарську. Нарешті суспільство усвідомило її значимість. Медики – це особливі люди, які розуміють такі речі про життя, над якими багато хто навіть не замислюється.  Медики – це завжди донори. Щосекунди, щотижнево, щорічно вони віддають свої знання й силу духу людям, щоб урятувати їх. Медичні працівники лікують не лише хворобу, а й душу, вміють підставити плече й стати близькою людиною для пацієнта, а головний принцип «не нашкодь» є їхнім життєвим кредом, їхнім покликом, їхнім сумлінням. Медики – це велика дружна родина, вихована на традиціях взаємоповаги, взаємодопомоги та професійної етики, тому що за життя пацієнта нерідко борються десятки різних спеціалістів.
Ми, співробітники бібліотеки УМСА,
 пишаємося тим, що маємо змогу бути причетними до найгуманнішої, найблагороднішої професії людства, сприяти професійному становленню студента-медика та науковому зростанню працівників галузі охорони здоровʼя.
Тож зі святом Вас, люди в білих халатах, з Днем медика, з Днем Вашого професіоналізму та доброї волі! Міцного здоровʼя Вам і Вашим родинам, миру і добробуту!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!