З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

четвер, 19 травня 2022 р.

Бібліотека Лінда Холл

Ми раді повідомити, що Бібліотека Лінда Холл (Linda Hall Library) приєдналася до схеми Twinning, надавши свої ресурси всім українським установам-побратимам.

Бібліотека Linda Hall – незалежна американська бібліотека, заснована в 1946 році, розташована в Канзас-Сіті. ЇЇ фонд складається з двох провідних колекцій – колекція з історії науки (від середини 15-го століття до нашого часу) та загальна колекція з різних галузей науки та техніки. Це здебільшого оцифровані матеріали, представлені 82 мовами, включаючи українську.

Усі матеріали Бібліотеки, які є загальнодоступними,  можна знайти через онлайн-каталог  на вебсайті (https://www.lindahall.org/).

Для матеріалів, обмежених авторським правом, потрібно буде вибрати Бібліотеку Linda Hall через Rapidill, надіславши запит.  Rapidill  – це система, для представлення фондів міжнародних установ, доступних українським університетам. Ці запити будуть виконані якнайшвидше, і всі збори за авторські права та/або обробку будуть скасовані.

Нарешті, Linda Hall Library пропонує одну віртуальну стипендію у своєму наступному циклі подання заявок (осінь 2022 р.) для українського вченого.

Для додаткової інформації ви можете відвідати вебсайт Бібліотеки Лінда Холл.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!