З 1.01.24 року сайт бібліотеки знаходиться за адресою https://lib.pdmu.edu.ua

пʼятницю, 20 травня 2022 р.

З Днем науки!

 «Наука ніколи не була і не буде закінченою книгою…»
Альберт Ейнштейн

 
 
 
 
 
 
 
 
У третю суботу травня в Україні відзначають професійне свято наукових працівників – ДЕНЬ НАУКИ, яке об'єднує в наукову спільноту всіх учених. Це Свято встановлене Указом Президента України «Про День науки» від 14.02.1997 № 145/97 «…на підтримку ініціативи відомих учених, наукових установ…».
Сьогодні, у ці важкі часи, ми приєднуємось до привітань на адресу всіх учених і наукових співробітників ПДМУ. Мирного неба, успіхів у роботі, здоров’я вам і нових досягнень!
Зі свого боку, бібліотека всіляко сприяє науковому процесу. Це й створення власних науково-пошукових баз даних, таких як Електронний каталог, університетський Репозитарій та допомога у науковому пошуці літератури, підтримка у наукометрії.
Створено таблицю Бібліометричні профілі науковців ПДМУ, де зібрана інформація про профілі викладачів у наукометричних базах Scopus, Web of Science, Гугл-академія та відкритий ідентифікатор вченого ORCID.
 


 
Світова бібліотечна спільнота робить свій внесок, щоб надати моральну підтримку і допомогти науковцям України залишатися активними сьогодні, надавши безкоштовний доступ до системи ExLibris RapidILL усім українським закладам вищої освіти, а Бібліотека Лінда Холл (Канзас-Сіті, США) навіть пропонує одну віртуальну стипендію для українського вченого.
 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свій коментар!